понеділок, 19 грудня 2011 р.

Проблеми розвитку демократії в Україні


У рамках підготовки Форуму ГАУ, 20 грудня о 16-00год.  в ресурсному центрі молодіжних організацій (вул.Злуки, 45, ТЦДМІ ім. Довженка) відбудеться другий круглий стіл регіонального обговорення Громадянської Асамблеї України "Проблеми розвитку демократії в Україні. Дії громадськості з забезпечення реальної демократії".
До участі запрошуються громадські активісти та  представники громадських організацій області.
Під час круглого столу обговорюватимуться питання:
Ø      Проблеми забезпечення політичних, економічних, соціальних прав народу за 20 років державності України. Дії громадськості з захисту прав.
Ø      Регіональний вимір проведення реформ: проблеми та можливості громадянського суспільства щодо їх подолання.
Ø      Забезпечення проведення чесних, вільних та ефективних для  країни виборів. Постановка питання та дії громадськості.
За результатами регіональних обговорень буде сформовано пропозиції громадськості Тернопільщини до Всеукраїнського форуму Громадянської Асамблеї України «Криза демократії в Україні. Позиції громадянського суспільства», який відбудеться у лютому 2012 року.
Для участі в круглому столі необхідно до кінця робочого дня 19 грудня заповнити анкету з пропозиціями щодо проведення форуму ГАУ та відіслати її на електронну адресу: menscentrum@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар