четвер, 4 липня 2013 р.

Захистити права сільської жінки

Про те, що сільські жінки складають більше чверті населення земної кулі говорять часто. Як і про те, що вони відіграють важливу роль у виробництві продуктів харчування, в розвитку стабільності сільських територій. І зовсім рідко говорять про те, що  сільські жінки часто не мають можливості захистити своє право на землю, дістати доступ до життєво важливих послуг, таких як медичне обслуговування, кредити або навчання.

Всеукраїнська громадська організація «Спілка сільських жінок України» проводить в усіх  регіонах країни навчальні семінари «День захисту прав та економічних інтересів сільських жінок». Їхніми                                                                                                                                                учасниками є представники органів влади та місцевого самоврядування, сільські голови, представники громадських організацій.
У м. Тернополі такий семінар відбудеться 9 липня у приміщенні Тернопільської обласної ради(к.532). Спілчани та експерти представлять можливості  для мешканців села захищати свої права та економічні інтереси, зокрема через використання механізмів кооперації та дорадництва , мова йтиме також про оптимізацію податків сільськогосподарського виробництва. Також буде запропоновано модельну презентацію з електронного врядування «Розумне село». Початок заходу о 10-00. Учасникам (учасницям) з сіл області будуть повернені кошти за проїзд при наявності квитків.


Серед запрошених експертів Галина  Скарга- голова ВГО «Спілка сільських жінок України», Роман Корінець,-  президент Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України, Валентина Проніна -  завідувач відділу Генеральної дирекції Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України», член громадських рад при Держкомпідприємництві та Міністерстві фінансів України, представники Чернівецької агенції розвитку села.
Подробиці телефоном 0962104076

Немає коментарів:

Дописати коментар