понеділок, 18 листопада 2013 р.

НПМ та інші види боротьби з катуваннями...

2-3 грудня 2013 року Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів спільно з Асоціацією незалежних моніторів, Офісом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Радою Європи та Міжнародною тюремною реформою (Penal Reform International, Велика Британія) проводить міжнародну конференцію «Національний превентивний механізм та інші види боротьби з катуваннями: досягнення і перспективи розвитку».
До участі в конференції запрошуються представники органів влади, Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини, експерти громадських організацій, журналісти.

Протягом двох днів конференції будуть представлені результати першого року роботи національного превентивного механізму в Україні, обговорено стратегію розвитку НПМ на 2014 рік. Також свій досвід у сфері превенції та боротьби із катуваннями представлять експерти з країн Східного Партнерства. Окрім цього під час конференції будуть представлені механізми громадського розслідування катувань та інших видів жорстокого поводження, що діють в Україні та інших країнах. Заплановане також обговорення створення незалежних національних органів розслідування незаконного насильства з боку правоохоронних органів.

Для участі у конференції необхідно заповнити АНКЕТУ до 28 листопада 2013 року.
Кількість місць обмежена. Точні час та місце проведення конференції будуть повідомлені відібраним учасникам.

Контактна особа:
Марина Цапок
+38 097 96 173 46
maryna.tsapok@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар