суботу, 4 лютого 2017 р.

Олег Барна знищує Дністер


"3 лютого пан Барна був з візитом в селах Мельнице-Подільської ОТГ. Мешканці Горошови які виступають категорично проти ГЕСів (затопить 1/6 будинків в селі) почувши про це за 2 години зібрались, скинулись на бензин і поїхали до Мельниці-Подільської (десь 60 осіб). 

Перше, що пан Барна зробив, це накинувся на своїх виборців із звинуваченнями, що вони користуються недостовірною інформацією, самі є некомпетентними, не розбираються в питанні, заборонив вести відеозйомку (забороняти вести відеозйомку людини під час виконання нею її сужбових обов'язків незаконно) і намагався всіляко "переводити стрілки" на інші питання. 
Коли вручили колективне звернення з підписами, помічники нардепа почали переконувати, що в зверненні допущені помилки - не можна писати "мешканці Горошови проти будівництва каскаду ГЕС на Верхньому Дністрі" (назва об'єкту згідно програми розвитку гідроенергетики), а потрібно переписати, що протестують лише проти будівництва 1 ГЕС (між селами Горошова і Устя), яка й затопить село. Тобто намагалися підкреслити в черговий раз, що люди безграмотні.
Про яке порозуміння йдеться ?" - пише Антоніна Гошовська
Сам депутат Oleg Barna у дописі на мордокнижці так "описав" подію 
Мої депутатські "канікули". 
Жива бесіда разом із головою Борщівської РДА Л.Юзьків, помічниками І.Красовським, О.Степовим, В,Мойсеюком та головою громади В.Боднарчуком із жителями мальовничого села Горошова (Борщівщина) на річці Дністер щодо побудови каскаду ГЕС на Дністрі. Найшли порозуміння: популізм, якщо він і навіть під патріотичними гаслами, не проходить. Зійшлися на наступному.
1 Обговорювати будь яке питання можна тільки після належного його вивчення, врахування всіх позитивних і негативних сторін.
2 Не влада, ні Київ, ані активісти з Тернополя, чи навіть присутні 50чол. з Горошови не будуть вирішувати питання будівництва ГЕС, а буде вирішувати вся громада села.
3. Без погодження громади ніхто будувати не буде.
декотрих псевдоактивістів, котрі хотіли пропіаритися у соцмережах, знімаючи на відео прийшлося поставити на місце. Присутні погодилися і бесіду продовжили.


Коментарі ж депутата під дописом викликають тривогу за його адекватність :-(
Про рух "Вільний Дністер"

Підписатися під петицією "7 кроків для збереження річок України".

Немає коментарів:

Дописати коментар