четвер, 11 жовтня 2018 р.

Звернення до Володимира Балуха


Володимир Балух готується до етапу. Він написав, що “честь і гідність мого народу, відстояні на Майдані ціною життів Героїв Небесної сотні, вартують більше, ніж життя окремо взятого мене”. Ці слова прочитали матері загиблих Героїв Небесної сотні. І вони просять, щоб він жив! 
Зоя Кузьменко, мама Героя Небесної Сотні Максима Шимка
“Друже, живи! Ми віримо в тебе, збери всі сили і живи, щоб не сталось. Люди сильні духом мають в серці те, що не вмирає, це любов до Батьківщини і своєї родини. Слова твого листа торкнулись кожного з нас до самого серця. Дякуємо за стійкість, мужність і підтримуємо!”

Олена Капінос мама Героя Небесної Сотні Олександра Капіноса
"Ми завжди повинні вірити в добро, в те що воно переможе. Ми дуже просимо Вас берегти себе і стати для нас сином на той час, коли ви будете перебувати за гратами. Ми будемо поруч і ми будемо жити надією на скорі переміни у вашому житті!" 

Єлизавета Мойсей, мама Героя Небесної Сотні Василя Мойсея 
"Ми просимо вас відчути нашу підтримку і Молитву. У нас у всіх є спільне - ми любимо людей, ми любимо наш народ. Дякуємо Вам за вашу велику любов до України!"

Тамара Кемська, мама Героя Небесної Сотні Сергія Кемського
"Не можна передати словами, як хочеться вас обійняти, підтримати! Будь-ласка - живіть! Ми дякуємо вам за незламність! І дуже просимо робити все, щоб зберегти своє здоров’я! Будемо слідкувати за кожним днем вашого перебування за гратами. Будемо писати Вам!"

Галина Дідич, дружина Героя Небесної Сотні Сергія Дідича
"Наші Рідні знали, що честь і гідність варті, щоб за них боротися. Ваше життя вже стало прикладом боротьби за гідність нашого народу. Ми дуже переживаємо за ваше здоров’я. Просимо Вас витримати ці випробування, і повернутися в Україну!"

Катерина Шаповал, мама Героя Небесної Сотні Сергія Шаповала
"Дорогий наш Володимире! Ми часто думаємо за вас і вашу маму і дуже співчуваємо тому горю, яке прийшло у ваш дім. Ми віримо, що ви все витримаєте і будете опорою вашій мамі. Ми ще разом заспіваємо українських пісень і поласуємо варениками! Боже, бережи Вас!"

Колеги, просимо вашої допомоги, щоб якнайшвидше передати ці звернення матерів та дружин Володимиру
Olga Dinze Архієпископ Климент Olga Skripnik

Зоя Кузьменко Tamara Kemskaya Elisabet MoiseiОлена Капінос Галина Дідич Катерина ШаповалOlga Klymko - дякую вам! Впевнена, ваші слова додадуть Володимиру Балуху сил.

Немає коментарів:

Дописати коментар