понеділок, 23 вересня 2019 р.

Популізм як сучасна ментальна мапа

Київська школа прав людини та демократії та Democracy Reporting International Ukraine запрошують на відкриту лекцію “Популізм як сучасна ментальна мапа”.
Популізм - слово 2017 року за визначенням авторитетного Кембриджського словника англійської мови. Дотепер обсесивний його вжиток та маркування великої кількості соціо-політичних ініціатив та явищ штампом «популізм» розмиває його межі та утруднює розуміння. Чим все ж таки є популізм? Які його ключові характеристики? Як відрізнити недобросовісне використання цього терміну проти конкурентів від справедливої оцінки політичної платформи? Чого у популізмі більше: супротиву неефективній системі, чи деструктивного підваження основ демократії?

Не відповісти на ці питання, але запропонувати можливі авеню для розгортання дискусії пропонує Olexandra Matviychuk, голова правління Центру громадянських свобод та Дмитро Коваль (Dmytro Koval), старший юридичний радник Democracy Reporting International.

Відкрита лекція відбудеться 24 вересня о 19:00. Тривалість заходу півтори години. Місце проведення буде надіслане зареєстрованим учасникам. Для реєстрації прохання заповнити форму: https://forms.gle/an6XaV8CvoNAZRfg6

Немає коментарів:

Дописати коментар