понеділок, 27 травня 2013 р.

22-23 червня в м. Дубно вперше пройде Твівент

Стартувала підготовка до першого ДубноТвівента, що відбудеться 22-23 червня 2013 року в м.Дубно. Подія складатиметься з двох частин. Спочатку на учасників очікують цікаві доповіді, а ввечері в менш формальній обстановці усі охочі зможуть розважитись на вечірці. Баркемп #dubnotwevent  буде цікавий усім, хто цікавиться соціальними мережами та блогосферою загалом. Тема баркемпу –  «Сім’я та інтернет»
зачіпатиме питання користування інтернетом молоддю, дітьми та старшим поколінням. Сподіваємось подія буде захопливою для журналістів, блогерів, учасників громадських організацій.
Також це буде хороша нагода відвідати одне з найдавніших міст Волині, переглянути експозиції та музеї Дубенського історико-культурного заповідника.
Цей захід – чудовий привід познайомитися з різними блогерами, заявити про себе, знайти контакти ІТ-спеціалістів, а компанії зможуть розповісти про себе,виступивши спонсором події. Учасниками зустрічі твітерян будуть гості зі Києва, Тернополя, Львова, Івано-Франківська, Чернівців, Черкас, Миколаєва, Вінниці, Ужгорода.

Немає коментарів:

Дописати коментар