пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Всеукраїнська акція «НЕ БІЙСЯ – НЕ БИЙСЯ!»

ПРИЄДНУЙСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ!
30.05.2014 о 13:00 відбудеться всеукраїнська акція «НЕ БІЙСЯ – НЕ БИЙСЯ!» з метою нагадати про трагічну загибель співвітчизників під час мирних протестів на Євромайдані та мобілізувати українців на захист своїх прав.
Формат: акція відбудеться по всій території України одночасно. Група людей (мінімум троє) з 13:00 до 14:00 вийдуть на перехрестя (або інше людне місце) із прапором України та плакатом: «ВІД ПОБИТИХ ДО ВБИТИХ: НЕПОКАРАНЕ ЗЛО ЗРОСТАЄ ПАМ’ЯТАЄМО 30.11.2013».

Саме в цей день, 30 травня, виповнюється 6 місяців відколи правоохоронці жорстоко побили мирних учасників Євромайдану в Києві. Наступного ж дня після побиття, на захист мирних громадян прийшли мільйони співвітчизників у прагненні захистити батьківщину від злочинних дій влади! В результаті протистоянь громади проти режиму сотні співвітчизників поклали своє життя, були скалічені й побиті. Герої «Небесної сотні», молоді юнаки та дівчати сьогодні для нас є прикладом жертовності, відданості Україні. Закликаємо всіх небайдужих громадян приєднатись до акції, щоб пам’янути загиблих «Небесної сотні» поіменно: Прохорський Василь Петрович, Прохорчук Віктор Олександрович, Опанасюк Валерій Адамович, Чернець Віктор Григорович, Гриневич Едуард Михайлович, які б цього місяця, травня, могли відзначати день свого народження.
Київські активісти Громадського сектора Євромайдана прийдуть завтра о 13:00 до будівлі МВС, за адресою: вул. Академіка Богомольця, 10.
Якщо тобі не байдуже майбутнє твоєї країни, приєднуйся до нашої ініціативи:
1) Повідом своїх друзів про акцію та збери собі команду;
2) Визнач для себе місце акції та напиши листа на мейл: pamiataiu@gmail.com, де вкажи: місце, де плануєте зібратись — місто, перехрестя вулиць/площа, контактне ім’я, телефон;
3) Візьми із собою державний прапор, намалюй плакат та надрукуй листівки (макети доступні за адресою: http://www.facebook.com/hrom.sektor.euromaidan ).
4) Проведи акцію 30.05.2014, зроби фото та перешли на pamiataiu@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар