четвер, 8 листопада 2012 р.

Блогери - рятівники міст


Східноукраїнський центр громадських ініціатив запрошує громадських активістів, журналістів та блогерів взяти участь у семінарах «Секрети блогерської майстерності для захисту громадських інтересів при просторовому плануванні міст».
Якщо ви вже пишете або хочете створювати якісні тексти про корупцію у містобудуванні, збереження зелених зон та пам’яток історії, незаконні будівництва, захист громадських інтересів при плануванні і розвитку населених пунктів та інші проблеми сучасного міста -  ці семінари для вас!


Східноукраїнський центр громадських ініціатив проведе семінари двох рівнів:
А) для блогерів-початківців та тих, хто лише планує створити власний блог;
Б) для журналістів та громадських активістів, що вже мають досвід написання текстів для Інтернет і бажають підвищити рівень своєї майстерності.
Семінар для блогерів-початківців відбудеться 15-18 листопада 2012 року, у Чернігові.
Другий семінар буде проведено наприкінці листопада - початку грудня, про що буде повідомлено додатково.

 У ході навчальної програми учасники семінару для блогерів-початківців  матимуть можливість:

навчитися створювати блог-пости в різних форматах та на різних блог-платформах;
отримати навички написання якісних блог-постів з привабливим для читача стилістичним, змістовним та графічним оформленням текстів;
отримати навички результативного просування суспільно-важливих ідей з допомогою різних інтернет-технік;
обговорити дилеми та шляхи дотримання етичних стандартів при створенні інтернет-публікацій; здобути практику написання текстів, що відповідають високим етичним стандартам інтернет-журналістики;
дізнатися про джерела отримання інформації з питань землекористування та будівництва у містах;
навчитися писати гострі тексти без ризику подальших судових позовів.

Для участі у заході необхідно заповнити анкету та надіслати її організаторам заходу не пізніше 7 листопада, включно, на електронну скриньку bondar.alina21@gmail.com . Кількість учасників семінару обмежена. З огляду на незначний час до проведення семінару організатори можуть віддати перевагу тим аплікантам, чиї заявки надійдуть першими.
Запрошені учасники будуть поінформовані про участь у семінарі та отримають запрошення не пізніше 9 листопада. Організатори заходу покривають витрати на проїзд, забезпечують житло та харчування. Участь у семінарі безкоштовна.
З додаткових питань звертайтеся до Аліни Бондар за телефоном (0999322673 або на e-mail:  bondar.alina21@gmail.com.


***
Навчальні заходи проводяться у рамках проекту «Блогери – рятівники міст», який реалізується Східноукраїнським центром громадських ініціатив за фінансової підтримкиПосольства США в Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар