суботу, 10 листопада 2012 р.

Турнір пам’яті Богдана Сцібайла


23-25 листопада у Тернополі проходитиме ХХІ Відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті тренера Богдана Сцібайла приурочений 65-ій річниці заснування тернопільської Дитячо-юнацької спортивної школи №1, де працював відомий наставник. Змагання проходитимуть серед юнаків 1996-2001 років народження. Запрошені найсильніші борці вільного стилю з України та зарубіжжя.


            Турнір триватиме протягом 24-25 листопада в приміщенні Спортивного залу Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка. Зважування учасників змагань проходитиме 23 листопада до 18 години, урочисте відкриття спортивного свята відбудеться 24 листопада о 12:00. Нагородження переможців пройде по завершенню фінальних сутичок 25 листопада.
           Організатори турніру КДЮСШ №1, Спортивний клуб ім.Богдана Сцібайла «ГалТер’S» спільно з Управлінням фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА та управлінням сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міськради за підтримки Національного олімпійського комітету України, Українського реєстрового козацтва, Асоціації Захисту Прав і Свобод Молоді «ДРУЖБА»,  голови Тернопільської обласної молодіжної громадської організації «Сокіл» Ігоря Бойчука та спонсорів змагань.
          Запрошуємо кращих юних борців з України та зарубіжжя помірятися силами та вибороти чемпіонський титул турніру.
         Просимо журналістів розмістити анонс спортивного заходу, висвітлити його перебіг та результати. Також запрошуємо відвідати змагання, щоб особисто побачити запальні юнацькі сутички з вільної боротьби. В додатку положення змагань, яке просимо розмістити на спортивних сайтах.
     За додатковою інформацією  звертайтесь за телефонами 096 395 69 09 до президента СК ім.Б.C.Сцібайла «ГалТер’S» Ігоря Сцібайла.

Немає коментарів:

Дописати коментар