неділю, 25 листопада 2012 р.

Результати другого етапу моніторингу МІ «Депутат звітує»



«Дані першого етапу дещо відрізняються від сьогоднішнього.  За цей тиждень ми відвідали 13 депутатів міської ради, 12 з яких входять до фракції ВО «Свобода»,  та лише один  – до «Фронту змін»», - повідомляє  Ігор Білик.
В середу цього тижня активісти ініціативи завітали до голови комісії з питань місцевого самоврядування Попадина Богдана Йосиповича, який перебував на своєму робочому місці у встановлений час,  та обіцяв до кінця поточного місяця надати звіт про свою діяльність як депутата міської ради за останній рік.
В четвер відвідали депутата фракції «Фронт змін», члена комісії з питань промисловості, транспорту та зв’язку Мастюха Андрія Павловича, якого не було на зазначеному місці прийому.

У п'ятницю cумлінно виконували свою роботу свободівці Липка Ігор Михайлович, який є членом комісії з питань промисловості, транспорту і зв’язку та голова комісії з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності Маціпура Костянтин Володимирович.
З членом комісії з питань містобудування Сисюком Андрієм Григоровичем особисто зустрітись не вдалося, проте на його місці був його помічник.
А далі ситуація перегукується з результатами першого моніторингу – семеро депутатів, членів фракції ВО «Свобода», були відсутні в робочий час. Можливо п’ятниця і справді «свобідний» день для депутата?
Зокрема не вдалось зустрітись з членом комісії з питань житлово-комунального господарства Сороколітом Іваном Леонідовичем та членом комісії з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності Строєвусом Андрієм Васильовичем.
Не було в приймальні і голови комісії з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури і спорту Фартушняка Юрія Анатолійовича, а також члена тієї ж комісії Хімейчука Івана Сергійовича.
В список "прогульщиків" попали також  Бурда   Ірина Йосипівна, Костів   Ігор Єветахович, Грегоращук Андрій Любомирович та Карпінський Володимир Михайлович, які також були відсутні на робочому місці.
«Думаємо, що за допомогою результатів наступних моніторингів нам вдасться привернути увагу громадськості до даної проблематики та зробити відповідні висновки», - завершує ініціатор проекту.

Немає коментарів:

Дописати коментар