вівторок, 3 січня 2012 р.

Молодих лідерів запрошують на навчання


ЦЕНТР ПОЛІТИЧНИХ СТУДІЙ ТА АНАЛІТИКИ
ОГОЛОШУЄ ЧЕРГОВИЙ НАБІР ДО
«ВИЩОЇ ПОЛІТИЧНОЇ ШКОЛИ МОЛОДИХ ЛІДЕРІВ – 2012»
До участі в Школі запрошуються молоді активісти – представники громадських організацій, органів студентського самоврядування, політично активну молодь тощо.

Мета проекту – навчання політично активної молоді у сфері відповідального лідерства. Головний акцент в ході навчання – ціннісні аспекти, якісна політична освіта, що включає розуміння ідеологій, природи політики та лідерства, нових сучасних концепцій щодо розвитку держави і соціуму.
Завдання школи – виховання нової якісної еліти шляхом поширення найсучасніших знань та навичок, базованих на новітніх технологіях.
В рамках навчання відбудеться серія триденних семінарів для 4 фіксованих груп у різних регіонах України. В програмі навчання: державний устрій України та інших держав, виборчі системи, місцеве самоврядування, політичні ідеології, основи геополітики та політології, енергоефективність.
До участі запрошуються кандидати від 19 до 28 років, які:
1. Мають досвід роботи у суспільно-політичному або громадському русі
2. Займають активну життєву позицію
3. Прагнуть отримати нові знання у сфері суспільно-політичних дисциплін
Для участі у конкурсі необхідно:
1. Заповнити Анкету учасника (додаємо до даного запрошення або на сайті www.cpsa.org.ua ), з обов’язково заповненими усіма графами.
2. Надіслати Резюме (шаблон додаємо до даного запрошення або на сайті www.cpsa.org.ua) з фото.
3. Надіслати рекомендацію на фірмовому бланку з печаткою від керівника організації, що рекомендує Вас до участі у проекті.
4. Проаналізуйте текст, що міститься (або на сайті www.cpsa.org.ua) – “Держава і народ”. Форму таблиці (Сфера відповідальності держави перед громадянином та Сфера відповідальності громадянина перед державою ), вставляючи цитати із тексту у кожну із колонок. Обґрунтуйте Ваші відповіді, посилаючись на ідеологічно-смислове наповнення таблиці. (300-500 слів)
Уривок додається у файлі або його можна прочитати на сайті Центруhttp://www.cpsa.org.ua
Повний пакет документів відсилайте до 20 січня 2012 року включно на електронну адресу vps@cpsa.org.ua
Навчання в Школі здійснюватиметься за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні, Інституту Роберта Шумана (Будапешт) та Благодійного Фонду Богдана Гаврилишина.
Додаткова інформація у координатора Всеукраїнського проекту “Вища політична школа – 2012” Ольги Будник, за тел.: 097 401 73 76, 050 735 46 35, за електронною адресою – vps@cpsa.org.ua та в соціальних мережах: Група «Вища політична школа» у Фейсбуці та ВКонтакті.

Немає коментарів:

Дописати коментар