пʼятницю, 27 січня 2012 р.

Світовий Інститут Преси запрошує на стажування журналістів

Журналісти / журналістки всього світу запрошуються подати заявки на стажування в США, що надається Світовим Інститутом Преси (World Press Institute). В рамках даного стажування, тривалістю вісім тижнів, 10 журналісток / журналістів з різних країн щорічно відвідують США для ознайомлення з журналістикою в цій країні.
Стажування в 2012 році розпочнеться 10 серпня і завершиться в середині жовтня. Спочатку в рамках резидентської програми журналістки / журналісти проведуть 3 тижні в містах Міннеаполіс і Сент-Пол, штат Міннесота. Під час наступного етапу, тривалість якого 4 тижні, стажувальники / стажувальниці здійснять поїздки в 4 або 5 міст США, після чого повернуться до Міннесоти, де проведуть останній тиждень програми. 

Заявки на стажування можуть подати журналістки / журналісти, які працюють у новинних і редакторських відділах газет, телеграфних агенціях, на радіо, телебаченні, інтернет-сайтах, онлайнових виданнях або журналах, що орієнтуються на широку аудиторію. 

На стажування також допускаються фотожурналісти / фотожурналістки, редакційні карикатуристки / карикатуристи, оглядачки / оглядачі та продюсерки / продюсери телерадіомовлення. 

Заявники / заявниці повинні мати мінімум 5 років досвіду роботи в сфері новин на умовах повної зайнятості, вільно володіти всіма аспектами англійської мови, а також надати кілька есе, три рекомендаційні листи і як мінімум три зразки робіт. 

Крайній термін реєстрації: 31 січня 2012 року.

Більше інформації тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар