пʼятницю, 27 січня 2012 р.

Майстер-клас із ляльки мотанки від фольк-студії «Правиця»


Книгарня «Є» та фольк-студія «Правиця» запрошує Вас на майстер-клас із ляльки мотанки для дітей віком від 5 до 13 років, який відбудеться 28 січня.

Початок – о 13:00.
Ще з давніх часів у кожній родині мотанка виконувала роль оберегу, була символом мудрості, зв'язку між поколіннями та берегинею роду. Це одна з найдревніших іграшок, якій тисячі й тисячі років. Створюючи свою власну мотанку ви матимете можливість насолодитися медитативним спокоєм та зосередити свою увагу лише на вираженні свого внутрішнього я.


Майстер-клас для вас проведе фольк-студія "Правиця"  Головною метою фольк-студії «Правиця» є вивчення українських народних традицій та популяризація їх серед дітей. Основним предметом вивчення є музичний фольклор, та разом з тим, велика увага приділяється іграм, звичаям та обрядам. Завдяки численним майстер-класам, діти освоять безліч народних мистецтв, таких як: писанкарство, флористика, народні танці, випічка, соломоплетіння; навчатимуться грати на різних дитячих народних інструментах та просто цікаво забавлятись.
Не втрачайте навиків попередніх поколінь!

***
Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль, вул. Валова7-9
Вхід вільний.

Немає коментарів:

Дописати коментар