неділю, 18 листопада 2018 р.

про #InterpolNotForPutin


21 листопада Генасамблея Інтерполу буде обирати нового Президента. Найбільш вірогідно, що ним стане представник Росії, генерал-майор поліції Олександр Прокопчук.
Росія є одним із лідерів у використанні Інтерполу та механізмів “red card” і “diffusion requests” для політичних переслідувань. Саме тому обрання представника Росії на найвищу посаду в Інтерполі означатиме фактичне захоплення цієї організації Росією та іншими авторитарними режимами.
Ми просимо громадські організації до 12:00 СET 19 листопада підписати текст спільного звернення до делегатів країн-учасниць із закликом не допустити обрання представника Росії Олександра Прокопчука Президентом Інтерполу:

Ви також можете підтримати онлайн-акцію #InterpolNotForPutin, для чого запостити у Twitter заклики різними мовами та тегнути міністра внутрішніх справ вашої країни: https://tinyurl.com/y74nbbx3

1 коментар:

  1. Жодна міжнародна організація не повинна бути очолювана представниками російської влади і, навіть громадянами РФ, що підтримують політику президента країни агресора і міжнародного тероризму, Путіна.

    ВідповістиВидалити