неділю, 23 травня 2021 р.

Про дорожню валізу

Моя дорожня валіза роками стояла у кімнаті нерозпакована. До пандемії я майже кожні два тижні мусила кудись їхати. Тож перед нинішньою поїздкою зловила себе на думці, що забула як її швидко складати.
Робочі поїздки у ковідні часи теж окрема історія. Прямих рейсів часто немає. Тому до Вашингтону летіли через Стамбул, і як наслідок довше. Перед входом на літак видають маски. У дорожніх наборах окрім теплих шкарпеток тепер санітайзери. У дьюті-фрі усі полиці закриті прозорою плівкою, нічого в руки взяти не може, тестери заборонили.
У готелі паспорт в руки не беруть. Шведського столу немає, маєш вистояти в черзі із дотриманням соціальної дистанції та замовити сніданок. Зараз йдемо із колежанками робити черговий тест на ковід, бо попереду цілий тиждень робочих зустрічей.
Про них ми напишемо окремо. Як завжди мій порядок денний - окуповані Крим і Донбас заручники Кремля, реформи поліції, суду, спецслужби, переслідування громадянських активістів та інші аспекти захисту прав людини.
А в перервах дуже хочу побачити колег та друзів, із якими через відміну усіх міжнародних офлайнових подій давно не бачилися
Sasha Romantsova книга чудова, дякую

Olexandra Matviychuk 9 травня 2021

Немає коментарів:

Дописати коментар