четвер, 12 травня 2016 р.

Про впровадження проекту «Twinning»

Проект Twinning є дуже важливим для Мінрегіону, оскільки одним із основних його завдань є забезпечення формування та реалізації державної політики у сфері поводження з побутовими відходами, а реформування цієї галузі можливе лише шляхом розроблення та прийняття відповідних нормативно-правових актів. У цьому випадку експертна допомога наших європейський партнерів є дуже цінною для нас, оскільки передасть нам свій досвід щодо реалізації державної політики у цій сфері та гармонізує українське законодавство до європейських директив.

Про це повідомив начальник Управління благоустрою територій та комунального обслуговування Мінрегіону Максим Барінов на засіданні першої наглядової ради проекту Twinning «Впровадження системи управління відходами електричного та електронного обладнання».
«Проект вже розпочато та сформована відповідна команда для його реалізації. Ми сподіваємось, що до кінця цього року підготуємо нормативну базу для впровадження вказаного проекту», - повідомив начальник управління.
За його словами, проведення тренінгів та семінарів дасть можливість залучити відповідні Міністерства, відомства та громадські організації для успішної імплементації проекту.
Учасники засідання обговорили підсумки роботи проведеної у першому кварталі та відмітили плани на наступний звітній період.

Немає коментарів:

Дописати коментар