неділю, 8 травня 2016 р.

Люблін. День Перший


7 травня розпочався черговий етап реалізації проекту "Розбудова спроможності громад - досвід Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства", що співфінансується Міжнародним Вишеградським Фондом.
Дружня гендернозбалансована команда з України та Молдови перетнула україно-польський кордон і розмістилась на нічліг у затишному готелі Winiawski. 

У подільшій програмі  - тренінги з різних аспектів розвитку спроможності громад, фандрайзінгу та стратегічного планування, спілкування з експертами-колегами з партнерських громадських організацій.

Проект реалізується ВОО МГО "Україна-Польща-Німеччина" спільно з українськими партнерами - Вінницькою обласною асоціацією органів місцевого самоврядування та Єврорегіоном "Дністер" та партнерами в Молдові і всіх країнах Вишеградської четвірки. 

Перші фотовраження від Олени Черній: "Люблін - перше місто моєї подорожі. Неймовірна краса середньовічного міста. Вузенькі вулички та абсолютна відсутність багатоповерхівок. Фото не можуть передати гамір, пісні та неймовірну атмосферу.."

 та Тетяни Мельник: "Старт!!! Работа - це добре, але відпочинок краще. І я вирішила поєднати корисне з приємним. А Що вдасться - напишу. Отже Люблін, Польща, день перший"

Немає коментарів:

Дописати коментар