середу, 23 липня 2014 р.

Інформаційні загрози: стратегія протидії

Фонд Арсенія Яценюка у партнерстві із Центром інформації та документації НАТО оголошують конкурсний відбір на участь у 3-денному тренінгу у мальовничому комплексі біля м. Львів «Древній град» з 31 – 2 серпня 2014 року на тему: «Інформаційні загрози: стратегія протидії. Як я можу допомогти в протидії інформаційній війні?».

Під час професійного тренінгу учасники матимуть можливість створити власні проекти, в основі яких буде покладено створення стратегії протидії інформаційній війні, впровадження механізмів підтримки інформаційної безпеки на державному та індивідуальному рівнях. 

Умови конкурсу: 


· До участі запрошуються студенти з Києва та інших регіонів України старших курсів, аспіранти, молодші наукові співробітники, представники молодіжних та громадських організацій, які цікавляться питаннями міжнародних відносин та зовнішньої політики, міжнародної безпеки, журналістики та суміжних гуманітарних дисциплін віком 20-35 р. 

· Для участі необхідно заповнити аплікаційну форму та надіслати її до 26 липня 2014 року. 

· Організатори оплачують проїзд та проживання протягом 31 липня – 2 серпня 2014 року. 

· Вітається володіння англійською мовою. 

· Кількість учасників обмежена. 

За детальною інформацією можна звертатися до Вікторії Кретової за електронною поштою vo@openukraine.orgабо за телефонами: +38(044)220-1840, +38(067)214-3462, а також на сайті openukraine.org.

Джерело : openukraine.org

Немає коментарів:

Дописати коментар