вівторок, 24 липня 2018 р.

У Мінкульті переписують експертні оцінки?

Півгодини тому з веб-сайту Міністерства культури зненацька "пропали" копії карток експертної оцінки кінопроектів (перший етап) без ідентифікації членів Експертної ради. Таке оприлюднення передбачав наказ Міністерства №370 від 27.04.2018 року

Про затвердження Порядку проведення відбору кінопроектів патріотичного спрямування, для виробництва (створення) та розповсюдження яких надається державна фінансова підтримка.
Наказ Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 03 травня 2018 р. за №557/32009.
Таке раптове "зникнення" легко пояснюються. У соціальних мережах до якості оцінок експертів виникло багато небезпідставних запитань. Адже найнижчий бал -1. виставлялося разом з коментарем "фільм актуальний". Такий коментар відповідав, щонайменше "четвірці". Напрошується висновок, що картки будуть "оновлені", аби не було скандалу щодо адекватності експертів відібраних Мінкультом. 
На світлині скрін з офіційного веб-сайту

1 коментар:

  1. 22 травня 2018 року відбулося друге засідання конкурсної комісії з відбору членів Експертної ради при Міністерстві культури України з відбору кінопроектів для надання державної фінансової підтримки на виробництво (створення) та розповсюдження фільмів патріотичного спрямування.

    Після співбесіди з претендентами членами конкурсної комісії було проведено обговорення та відкрите рейтингове голосування, за результатами якого переможцями конкурсу визначено:

    Буцана Євгена Анатолійовича;

    Войтенка Володимира Миколайовича;

    Горделадзе Людмилу Борисівну;

    Дончика Андрія Віталійовича;

    Касавіну Олену Борисівну;

    Максимчука Анатолія Олександровича;

    Мартиненка Романа Ігоровича;

    Пантелеймонову Ольгу Юріївну;

    Ярмощук Вікторію Володимирівну;

    Яценка Володимира Вікторовича.

    http://195.78.68.75/mcu/control/uk/publish/article?art_id=245370362&cat_id=245362234

    ВідповістиВидалити