вівторок, 11 грудня 2018 р.

про правозахисну неконференцію

Близько 20-ти правозахисних організацій долучилися до проведення #ПравозахиснаНеконференція та спільними зусиллями ми зробили найбільшу правозахисну подію року!
Ми дякуємо нашим партнерам, спікерам, модераторам, волонтерам, поліції (яка чергувала два дні біля готелю) та усім людям, завдяки яким цей захід таки відбувся.
Нам вдалося створити неформальну площадку, де люди із різних міст та організацій мали можливість обмінятися ідеями та досвідом щодо проблем виправлення судових помилок,
ратифікації Римського статуту, правил виживання під час воєнного стану, порушення прав людини СБУ, переслідування активістів у регіонах, захисту громадян в окупації, протидії сталкінгу та дискримінації, документування порушень в Криму та на Донбасі, захисту від катувань та багато-багато іншого.
Також ми зібрали листівки із словами підтримки для рідних Катерини Гандзюк, провели флешмоб солідарності із ув'язненим кримським адвокатом Емілем Курбедіновим, підписали петиції Міжнародної Амністії в Україні, зробили візуальні матеріали для кампанії #РатифікуйРимськийCтатут.
Так, ми зустріли День прав людини в роботі, але в принципі, як його ще потрібно зустрічати 
Я рада, що проведення Правозахисної Неконференції вже стало доброю традицією.
Ну і команда ЦГС це ❤️
[разом із усіма точками росту, над якими ми неодмінно працюватимемо]

Немає коментарів:

Дописати коментар