вівторок, 4 березня 2014 р.

Самооборона Тернопільщини переносить свій штаб

Самооборона Майдану Тернопільщини продовжуватиме діяльність у форматі громадської організації. Штаб переїжджає на нове місце за адресою вул. Грушевського 1 (біля школи №3).

У зв’язку із виходом на роботу працівників правоохороних органів Самооборона Майдану Тернопільщини діятиме в режимі громадської організації. При цьому структура продовжуватиме свою діяльність за всіма напрямками. Зокрема, патрулювання міста продовжуватиметься разом із правоохоронцями, аби допомогти та проконтролювати їх на перших етапах відновлення роботи.

Реєстрація в лави Самооборони здійснюватиметься в режимі онлайн (гугл-форма на сторінках Самооборони в соцмережах https://docs.google.com/forms/d/1rM113Z3seLOpSdoB9U_3odyhBQnlTQpyv8tVB61KRUE/viewform ) та за номером гарячої лінії 0687058804. Центр психологічної реабілітації майданівців надалі діятиме за напрямками психологічної та духовної підтримки: спілкування з психологами, священиками та поїздки до святинь. Також зараз працюють організовані Самообороною навчання з надання першої медичної допомоги під керівництвом лікаря-хірурга поліклініки 2-ої міської лікарні, волонтера Товариства Червоного Хреста Віктора Шацького.
Надалі працює номер гарячої лінії 0687058804.

Немає коментарів:

Дописати коментар