пʼятницю, 7 березня 2014 р.

Янголи миру! Або збережи життя!

Антивоєнний флешмоб «Янголи миру! Або збережи життя!» - 8 березня 2014 року 12:00 – головна площа твого міста!
Всі мами України! Захистіть кожну дитину своєї країни! Візьміть участь у нашому флешмобі!

Беріть 1 велике фото вашої неповнолітньої дитини. Якщо Ви хочете взяти участь, але своєї дитини у вас поки-що немає – беріть плакат зі словами «Янголи миру! Збережи життя!» - та приходьте о 12:00 за місцевим часом на головну площу Вашого міста.


В ході прямої онлайн трансляції флешмобу зі своїми зверненнями в інтернеті будуть виступати представниці кожного міста-учасника. Посилання на онлайн-трансляцію будуть максимально поширені в інтернеті. Цей онлайн марафон триватиме 12 годин, адже охопить найбільші міста України, Європи в америки і дозволить побачити справжнє обличчя України – жінки із дитиною, які у мирний спосіб виборюють спокій та добробут в нашій державі.
Нехай весь світ побачить, що ми, жінки України, відстоюємо мирне майбутнє кожної дитини нашої країни! Нехай ті, хто зараз усіма засобами намагається розв’язати війну, зазирнуть в очі кожного світлого янгола, якому війна не потрібна! Адже в ній він може лишитися своїх тата й мами! В ній ми можемо лишитися своїх янголят!!! Не дозволимо статися невиправному! Не дамо вбивати наших дітей!

Немає коментарів:

Дописати коментар