понеділок, 31 березня 2014 р.

Самооборона на прощі в Зарваниці

30 березня відбулася проща в Зарваниці, під час якої була відправлена панахида в пам'ять Героїв Майдану. Минулих вихідних сповнилося 40 днів від загибелі одних із перших бійців Небесної СотніСамооборона Майдану Тернопільщини вшанувати пам’ять полеглих Героїв молитвою.
На прощу приїхали представники обласної Самооборони із районів. Після прощі в с. Зарваниця відбувся перший обласний зїзд Самооборони Майдану Тернопільщини.
Представники районів, які свого часу працювали в Самообороні в Києві, приїхавши в свої міста та села продовжують відстоювати цінності, закладені на Майдані.
"Ми досягнем успіху в розбудові держави, якщо почнемо змінювати систему знизу її вертикалі, тобто працюючи і добиваючись результатів саме зі свох сіл, міст, районів. Завдання Самооборони на даний час можна охарактеризувати двома словами "стражі революції". Тому нас чекає багато праці, якщо ми прагнемо довершити справу, за яку боролись хлопці на Майдані", - зазначив на з'їзді комендант обласної Самооборони Майдану Іван Ковалик.

Немає коментарів:

Дописати коментар