вівторок, 8 квітня 2014 р.

Щодо конфлікту на віче 6 квітня

Позиція Самооборони Майдану Тернопільщини щодо конфлікту на віче 6 квітня
 Напередодні недільного віче, відбувся конфлікт між політичними партіями навколо кандидатури Василя Облещука на пост начальника міліції області.
Даний конфлікт був винесений на віче 6 квітня, яке було присвячене обговоренню кандидатур на пости керівників силових структур Тернопільщини. Під час зібрання трапилася сутичка між організаторами віче та громадою, в якій Самооборона виконала свій обов’язок зі збереження громадського порядку.

Самооборона Майдану Тернопільщини вбачає причину даного конфлікту у поділі влади за квотами. Ми категорично виступаємо проти квотного принципу, оскільки вбачаємо в цьому загрозу ідеалам Революції Гідності. Більше того, сьогодні політики намагаються використати Майдан та актуальне питання люстрації на власну користь, зокрема для просування своїх кандидатур до влади.
Самооборона закликає політиків, щоб надалі подібних ганебних ситуацій не виникало. Сьогоднішнє українське суспільство переродилось на Майдані і заслуговує від вас поваги. Тому жоден політик не має морального права вирішувати партійні міжусобиці, прикриваючись громадою.

Комендант Самооборони Майдану Тернопільщини - Іван Ковалик

Немає коментарів:

Дописати коментар