четвер, 24 квітня 2014 р.

З’явився офіційний сайт Бережанської Самооборони Майдану


 Відповідно до наказу керівника Самооборони Майдану Андрія Парубія від 11.02.2014 р. Б. №1 «Про основні засади організації «Самооборони Майдану» 13  лютого  2014 р. Б.  в м. Бережани було створено «Бережанську самооборону майдану ім. Героїв Лисоні». На сьогдні організація активно структуризується та розвивається. А нещодавно, з метою більшої інформованості громадян району Бережанська Самооборона Майдану запустила власний інтернет-ресурс www.sambеr.at.ua На сайті представлені розділи «Про нас», «Заяви», «Новини», "Відеогалерея", "Фотогалерея", "Статті, інтерв’ю".

На сайті викладено завдання, функції та структура Самооборони, історія створення організації тощо. За допомогою розділу «Зворотній зв'язок» можна отримати відповідь на питання чи інші розяснення від представників організації. Усім хто бажає доєднатися до лав Бережанської Самооборони Майдану можна скористатися функцією «Реєстрація». З метою вивчення громадської думки жителів району на сайті створено розділ «Опитування», де кожен бажаючий в онлайн-режимі може висловити свою позицію стосовно того чи іншого актуального питання району. Для зручності у користуванні відвідувачі сайту можуть скористатися функціями «Пошук», «Календар новин», «Наші друзі» тощо.
Інформація, яка розміщена на сторінках сайту є легко і доступно написана, в той же час є інформативною, текст добре читається і сприймається. Запршуємо відвідати наш сайт: www.sambеr.at.ua 
Прес-служба Бережанської Самооборони Майдану

Немає коментарів:

Дописати коментар