понеділок, 21 квітня 2014 р.

Семінар з питань відкритості міських бюджетів і візуалізації бюджетних даних

Повідомляємо про початок проекту  «Ініціатива «Відкритий бюджет»» в м. Тернопіль. В рамках проекту 28-29 квітнявідбудеться семінар  для представників громадських організацій та журналістів.

Ґрунтуючись на досвіді попередніх ініціатив, Інтерньюз Нетворк та ПРООН в січні 2014 року розпочали пілотний проект .


28-29 квітня у місті Тернопіль  відбудеться дводенний інтерактивний захід (програма в додатку), який об’єднає представників муніципалітету, громадських активістів та журналістів для обговорення процесів формування місцевих бюджетів та напрацювання технічних рішень, що дозволять місту більш ефективно представити бюджетні дані та передбачать можливість зворотного зв’язку з містянами стосовно бюджету, що формується. Тренери – Юлія Кирсанова (з місцевих бюджетів), Андрій Зінченко  та Дзвенислава Новаківська  (тренери з візуалізації).

Якщо Ви бажаєте долучитися до процесу підвищення прозорості міського бюджету та взяти участь в семінарі, потрібно заповнити анкету до 23 квітня, 00:00 за посиланням.
Заповнення анкети не гарантує участі в тренінгу. Підтвердження участі  та  інформацію про місце проведення буде надіслано  електронним повідомленням відібраним учасникам до 24 квітня.

Немає коментарів:

Дописати коментар