пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

Дівчатам пропонують сфотографуватися для АТО

Дівчатам з усієї України пропонують сфотографуватися для військових, які воюють в АТО
У Львові активісти оголосили про початок другого етапу мистецького проекту «Українська листівка на фронт». Метою цього проекту є мобілізація українок для підтримки українських військових, які зараз ведуть найважчі бої на Сході України.
Ще місяць тому, у Львові стартував проект «Фронтова листівка». Проект містив позитивний посил підтримки та любові солдатам від дівчат у вигляді календарика. Попередня партія листівок була виконана у міліарному стилі.

Сьогодні ж соціально – мистецький проект розширює географію! Наш намір - задля підтримки бойового духу солдата «мобілізувати красу дівчат» із різних куточків України.
Для цього організатори проекту пропонують усім охочим дівчатам надіслати свої фото. Найкращі фото, які відповідатимуть усіх необхідним вимогам та які відбиратимуть відомі львівські фотографи підуть у друк листівок.
Окрім зображення дівчат в українських одностроях, автори проекту також хочуть наповнити листівки просвітницьким змістом. На звороті листівок будуть вказані короткі історичні довідки про героїчні подвиги українського війська.
Отож, оголошується збір фотографій дівчат, віком від 18 – до 35 років, виконаних в українському стилі.
Обов’язкові вимоги до учасниць проекту:
- Фото приймаються лише із заповненою короткою анкетою (анкету заповнювати за цим посиланням - https://docs.google.com/forms/d/1vtfZjj8QysVOqfFmJC-BxhUb8kdZ3A28e9ImZmtco2A/viewform) або надсилати за адресою: frontcardua@gmail.com чи повідомленням на сторінку проекту у фейсбуку: https://www.facebook.com/pages/Фронтова-Листівка/354961297991578?ref=hl
- НЕ допускаються фото у форматі «селфі»
- НЕ допускаються фото із відвертою еротикою. Варто дотримуватись морально- етичних норм, як і годиться справжнім українкам.
- Фото повинно мати повну роздільну здатність для поліграфії – виконане професійною фотокамерою. Поліграфія любить чіткість та баланс кольорів.
- Кількість фото від 2 до 4 різного плану.
Рекомендації до стилю фотосесії:
Український мотив. Дівчата можуть поєднати сучасний та автентичний одяг, тим самим доносячи моду на українське та показуючи справжню красу УКРАЇНКИ!
Вітаються такі елементи як: зображення українських символів на тілі, віночки, синьо жовті (червоно - чорні) стрічки та прапори тощо.
Вітається ретро та чорно-білий формат, поєднання портрету та пейзажу, а також студійна фотографія (якщо фотосесію здійснює фотограф, бажано вказувати його авторство, ми обов’язково зробимо надпис на листівці)
І основне: чекаємо Ваші світлини до 26 серпня включно!
Із запитаннями звертатись за адресою: frontcardua@gmail.com,
вказавши тему «Фронтова листівка» або за тел. 0673949893 -  Анна, 0679505263 - Наталія

Немає коментарів:

Дописати коментар