вівторок, 26 серпня 2014 р.

В Борщеві відбувся патріотично - вишкільний захід


Активісти Борщівської районної організації ВО "Свобода" взяли участь в урочистих заходах, присвячених 23-й річниці Незалежности України. Зокрема, за участю свободівців, відбулися панахида за загиблими за волю та незалежність України та патріотичне віче.
24 серпня у Борщеві на центральній площі міста патріоти - свободівці зорганізували майстер-клас зі збирання та розбирання автомата Калашникова (АК-74) та, залучивши районне відділення "Червоного хреста", провели навчання з надання першої медичної допомоги.

Бойова зброя привернула неабияку увагу усіх борщівчан, котрі в День Незалежности вийшли зі своїх домівок. Бажаючих вправлятись зі зброєю було багато. Жінки з цікавістю, чи не вперше, брали в руки грізний макет автомата, чоловіки згадували з чим їм доводилось нести службу в лавах збройних сил. Але найбільшу цікавість проявили найменші українці. Їм тільки тепер стало зрозуміло з чим наші українські вояки захищають свою країну. 
Як відомо, у безпосередній близькості до державного кордону України російські військові зосередили бойову техніку та особовий склад, а на сході нашої держави гинуть справжні патріоти України. Тому надзвичайно актуальним є проведення вишкільного заходу саме у цей час.
Дуже гармонійно виглядали учасники зодягнуті у вишиванки з автоматом в руках. Тим самим ми показуємо, що Україна є миролюбивою нацією хліборобів, та коли потрібно – беремо в руки зброю та можемо дати гідну відсіч усім, хто зазіхає на цілісність нашої Держави. Даний майстер-клас буде заходом, який проводитиме Борщівська "Свобода" постійно.
З ініціативи волонтерського руху "Воля" та місцевої організації ВО"Свобода" були зібрані кошти для купівлі амуніції землякам, які воюють в зоні АТО.
Прес-служба Борщівської районної організації ВО "Свобода"

Немає коментарів:

Дописати коментар