суботу, 14 травня 2016 р.

Ньїредьгаза. День восьмий

"Тренінг на тему "Фандрайзинг та залучення коштів" від ICDT (Міжнародний центр з демократичного перехідного періоду) в рамках реалізації проекту "Розбудова спроможності громад - досвід Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства", читає Аннамарія Кекеші."- повідомив у інтернетсервісі Сергій Татусяк.. Про важливість викоритання інтернетсервісів соціальних мереж  для комунікації та пошуку коштів відзначила сама Аннамарія, звернувши увагу на використання сервісу Linkedin.
Але спочатку про Аннумарію Кекеші - вона директор з розвитку в МЦДПП ( Міжнародного центру з

демократичного перехідного періоду) – некомерційної організації з офісом в Будапешті заснована у 2005 році. Метою організації є накопичення досвіду країн, що пройшли перехідний період демократичних змін і готовність поділитися досвідом в країнах, що прийняли рішення йти шляхом змін.

Деталі про перебіг семінару згодом. Знимки Володимира Ханаса, Сергія Татусяка та Тетяни Мітрофан.

Матеріал підготовлений у рамках проекту "Розбудова спроможності громад - досвід Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства", що співфінансується Міжнародним Вишеградським Фондом. 

2 коментарі:

  1. Тернопільська правозахисна група готові до позитивних та прогресивних змін та прагнемо перейняти досвід країн, які вже пройшли цим шляхом і готові поділитись ним з нами . Будемо раді до співпраці!

    ВідповістиВидалити
  2. It is very important for our educational establishment to enlist the support of international specialists. The exchange of experience between European schools, which are implemented in the course "journalism" is of great value for us.

    ВідповістиВидалити