понеділок, 20 серпня 2018 р.

Сєвєродонецька книжкова толока 25-26 серпня

Літературно-мистецький фестиваль «Сєвєродонецька книжкова толока» вперше відбудеться у Сєвєродонецьку 25-26 серпня. Про це повідомили в Кризовому медіа центрі «Сіверський Донець».

Як зазначили в медіа центрі, фестиваль ставить за мету об’єднати в один гурт мешканців міста різного віку, книговидавців, митців, громадських активістів із різних куточків України – усіх, хто любить книги, музику й кіно.


Про те, які видавництва і митці вже підтвердили свою участь, які майданчики будуть діяти впродовж двох днів і чим вони будуть наповнені, йшлося під час прес-конференції за участю організаторів і партнерів 7 серпня о 14:00 у Кризовому медіа-центрі «Сіверський Донець» (м. Сєвєродонецьк, просп. Центральний, 54).

Проект «Сєвєродонецька книжкова толока» виконується в рамках проекту «Зміцнення громадської довіри», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Організатор фестивалю – Центр мистецтв «Арт-Простір» (Запоріжжя).

Партнери Фестивалю – Сєвєродонецька міська рада, Кризовий медіа-центр «Сіверський Донець», Туристична асоціація Луганської області, Туристичний інформаційний центр «Сєвєродонецьк», ГО «Пружина» та ін.

Немає коментарів:

Дописати коментар