пʼятницю, 17 серпня 2018 р.

Інтерактивна лекція для тренерів

Мало хто знає, але були часи, коли кожної п'ятниці я приходила в університет із валізою, а потім із нею ж верталася на пари у понеділок. Бо на вихідних ми із бусінкою Voin Sveta проводили тренінги.
Об’їздили сотні маленьких міст та містечок по всій країні. Багато працювали на сході, тому назви із фронту мені такі знайомі. Через наші руки проходили різні групи - студенти, жінки, вчителі, працівники пенітенціарної системи, чиновники, люди із інвалідністю, представники національних меншин тощо. Було всяке. Лишилися приємні спогади, люди на все життя та безцінний досвід.

Це я до того, що за проханнями “трудящихся” у понеділок 20 серпня о 19 год буду проводити невелику інтерактивну лекцію для тренерів. Звичайно, це не повноцінний ТОТ, але про групову динаміку, роль тренера, вторинні процеси, складних учасників та ще пару важливих речей ми поговоримо.
Можу запросити ще кількох людей, яким би ця тема була б не просто цікава, а корисна (тобто які вже проводять навчальні заходи у будь-яких формах).
Ось лінк на реєстрацію: https://tinyurl.com/yamflz9c
Olexandra Matviychuk

Немає коментарів:

Дописати коментар