четвер, 9 серпня 2018 р.

#SaveOlegSentsov Напиши листа Путіну!

Оскільки ситуація досить критична, ми закликаємо учасників кампанії #SaveOlegSentsov в 40 різних країнах відправити листа Президенту Росії. Ми підготували шаблон, в якому відправник підтримує клопотання генсека Ради Європи і прохання матері помилувати Олега із гуманітарних підстав. Така форма звернення дозволяє Путіну зберегти обличчя перед росіянами, яких роками запевняли, що Олег небезпечний терорист, і прийняти рішення про його звільнення.
Нам також видається важливим, щоб відомі люди також публічно підтримали цю акцію. Якщо ви можете з цим допомогти, ми будемо вдячні.
Olexandra Matviychuk 
Вчора сестра Олега Сенцова отримала від нього листа. Олег майже не встає. Пише, що кінець близько і мова не про звільнення.
Звільнити Олега Сенцова особисто просив генсек Ради Європи. Пізніше Путіну написала мати Олега. Ці звернення досі без відповіді. Давайте посилимо цей заклик!
Ми не знаємо, скільки у нас часу. Можливості організму не безмежні. Але ми точно знаємо, що не можна просто спостерігати, як із людини по краплі витікає життя.
Рішення про помилування - це одна із останніх можливостей врятувати життя Олега. Тому таких листів має бути якомога більше. Давайте об’єднаємо зусилля! Разом і до кінця!
Напиши листа Путіну!
Текст листа за посиланням: clc.to/qYB6XQ
Будь ласка, відразу продублюйте його електронною поштою: http://letters.kremlin.ru/letters/send
ВАЖЛИВО! Якщо ви маєте знайомих громадян Росії - попросіть їх також надіслати це звернення.

Немає коментарів:

Дописати коментар