понеділок, 5 вересня 2011 р.

Школярів та освітян запрошують на змагання з євроінтеграції


Донецький молодіжний дебатний центр спільно з Мережею центрів європейської інформації України йУкраїнською мережею європейських клубів запрошує школярів та освітян узяти участь у всеукраїнському змаганні з європейської інтеграції “Europa Nostra”. Ініціативу підтримує Європейська програма Міжнародного фонду “Відродження”.
Метою проекту є підвищити обізнаність молодих українців про Європу, співпрацю між Україною та Європейським Союзом у цілому та програми ЄС, якими можуть скористатись молоді українці.
Змагання складатиметься с двох етапів.
Перший етап – регіональний – буде реалізовано восени на сайті www.europanostra.info. Учасникам слід зареєструватися та виконати онлайн-тест. Реєстрація триватиме до 30 листопада. Інтернет-тест відбудеться на початку грудня. Переможців визначає комп'ютерна програма.
Другий етап – фінальний – відбудеться навесні 2012 року. Команди учасників, які наберуть найбільше балів під час першого етапу, буде запрошено на фінал. Він триватиме впродовж двох днів. Командам буде запропоновано презентувати одну з країн ЄС і взяти участь у політичних дебатах, презентуючи молодіжний проект, спрямований на покращення співпраці між ЄС та Україною. Переможців визначатиме незалежне журі.
У змаганні можуть брати участь школярі 8-11 класів віком від 14 років. Кількість команд від однієї школи / класу необмежена.
Детальну інформацію щодо правил участі можна почитати тут.
Контакти: Донецький молодіжний дебатний центр, (062) 385 98 39, 345 77 90, debate@cent.dn.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар