понеділок, 12 вересня 2011 р.

Влада йде на діалог з молодіжними організаціями Тернополя




За ініціативи міського голови Тернополя Сергія Надала розпочались ряд круглих столів на тему “Формування спільного бачення розвитку молодіжного руху в Тернополі”. Метою таких зустрічей є створення платформи спільної стратегії розвитку молодіжного руху міста.

Перший круглий стіл пройшов 7 вересня. в сесійній залі міської ради. Молодь міста презентував 21 представник молодіжних громадських організацій Тернополя. Міську владу представляв начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму Микола Круть та начальник відділу сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму Іван Мудрий.
Протягом 2-х годин роботи молоді лідери визначали сильні та слабкі сторони молодіжного руху Тернополя, обговорювали можливі ризики та потенціал різних напрямків роботи з молоддю. Модерував зустріч відомий в Україні тренер з роботи громадських організацій Іван Омелян.
“На сьогодні молодіжні організації охоплюють менш ніж 3% молоді. Це при тому, що у країнах Європи цей показник досягає 60-70%. Міська влада, як і молодіжні громадські організації, працюють на благо міста загалом та молоді зокрема, то чому ж не об’єднати наші зусилля та робити це разом?” – сказав Сергій Надал.
Інформацію, напрацьовану протягом круглого столу, буде передано в профільне управління для напрацювання пропозицій. На наступній зустрічі, яку планується провести наступного тижня, буде презентовано роботу управління у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму. Представники управління та молодіжних організацій обговорять проблеми, які виникають при співпраці та спільно знайдуть шляхи їх вирішення.

Немає коментарів:

Дописати коментар