суботу, 30 червня 2018 р.

Новий етап глобальної акції #SaveOlegSentsov

От що я вам скажу. На дебатах за терміновою процедурою про українських заручників Кремля були присутні 92 депутати. Із 324 членів ПАРЄ.
Ми можемо обклеїти закликами #FreeSentsov хоч усі вітрини в Києві, провести сто і один кінопоказ та панельну дискусію, перепікетувати вздовж та впоперек російське посольство та усі офіційні установи в столиці разом узяті.
Але цікавість світу до України на фоні загострення власних екзистенційних проблем стрімко падає. На днях Держсекретар США публічно заявив, якщо вдасться досягнути компромісу, то Росія зможе увійти до складу “великої сімки” без повернення Криму. І окремо підкреслив, що таке повернення є неминучим.

За увагу світу до гібридної війни та її заручників - Олега Сенцова, усіх 70 політичних в’язнів і близько 103 полонених - треба боротися. І що складніше – по наростаючій.
Ми готуємо новий етап глобальної акції #SaveOlegSentsov. Тепер ми будемо звертатися безпосередньо до національних урядів різних країн світу.
16 липня Трамп буде зустрічатися із Путіним в Гельсінкі. Нам треба багато чого зробити, що встигнути провести публічні демонстрації по всьому світу саме в цей день.
Постер Max Skorwider Текст Olexandra Matviychuk

Немає коментарів:

Дописати коментар