четвер, 4 січня 2018 р.

Хто надаватиме соціальні послуги в Лановецькій ОТГ

3 січня відбулась зустріч голови районної ради Руслани Кушнір з директором районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світланою Юзюк.
В ході розмови Світлана Миколаївна повідомила, що адміністрацією установи було проведено ряд заходів для забезпечення системності та комплексності в наданні соціальних послуг,
що відносяться до повноважень районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на території населених пунктів, що ввійшли до Лановецької міської ради (ОТГ). Зокрема, було направлено лист на ім’я голови Лановецької ОТГ щодо розгляду питання про співпрацю міської ради з Центром, проведено співбесіду з головою, заступником, бухгалтером та представниками депутатського корпусу ОТГ, а також підготовлено Договір про надання соціальних послуг з додатками.

Проте, станом на сьогодні договір на здійснення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю між Центром та Лановецькою міською радою не укладений, в зв’язку із відмовою міської ради.

Тому на ім’я Лановецького міського голови надіслано лист-повідомлення про припинення надання послуг районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді жителям населених пунктів, що увійшли до складу Лановецької громади.
Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар