понеділок, 10 жовтня 2011 р.

ОПОРА оцінила особливості роботи місцевого самоврядування у 15 регіонах України


11 жовтня 2011 року об 11.00, в ІА «Українські національні новини», Громадянська мережа ОПОРА оприлюднить результати моніторингу, який проводився в 15 регіонах України. Активісти організації оцінили діяльність органів місцевого самоврядування, міських голів, рівень відкритості та прозорості місцевої політики, відповідність роботи передвиборчим обіцянкам.



Метою моніторингу було визначення рівня ефективності діяльності міського голови та ради у формуванні та впровадженні місцевої політики та визначення пріоритетних тем для розвитку громади, вирішення проблем у сфері соціально-економічного й гуманітарного розвитку, діяльність мера протягом перших 100 днів перебування на посаді. В рамках моніторингу було здійснено 2 експертних дослідження, до кожного з яких долучилося 480 експертів та польове спостереження роботи всіх сесій 15 міських рад протягом півроку діяльності проекту. Експертне опитування проводилося серед представників неурядових організацій, аналітичних центрів, науково-дослідних інститутів, підприємців міста, ЗМІ. Добір експертів у дослідженнях відбувався за методом «снігової кулі».
Учасники:
  • Ольга Айвазовська, Голова Правління Громадянської мережі «ОПОРА»;
  • Юлія Тищенко, Голова Ради Українського незалежного центру політичних досліджень.
Місце проведення прес-конференції: ІА «Українські національні новини», медіа–хол, вул. Б.Хмельницького, 17/52-а, м. Київ
Початок об 11.00
Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.


Детальніша інформація:
(044) 286-26-70

Немає коментарів:

Дописати коментар