пʼятницю, 7 жовтня 2011 р.

Влада і молодь обговорили перспективи розвитку молодіжного руху в Тернополі


Третя зустріч в рамках проведення ряду круглих столів на тему «Формування спільного бачення розвитку молодіжного руху в Тернополі» відбулась 6 жовтня в Українському домі «Перемога».
Участь у заході взяли представники 25 громадських організацій, міський голова Сергій Надал, начальник управління сім’ї, молодіжної політики спорту та туризму Микола Круть, депутат міської ради, член постійної комісії міської ради з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури, спорту та підготовки до Євро-2012 Іван Хімейчук. Учасники обговорили наступні питання:

  • оприлюднення щорічного звіту діяльності профільного управління та молодіжних громадських організацій;
  • залучення лідерів молодіжних організацій до розробки міських програм, що стосуються молоді;
  • надання молодіжним організаціям, на конкурсній основі, в безоплатне користування або користування на пільгових умовах приміщення, що належать громаді міста для здійснення статутної діяльності;
  • регулярне проведення ярмарки молодіжних організацій;
  • проведення зустрічі міського голови з молоддю.
По усіх питаннях були прийняті відповідні рішення, визначений термін виконання та відповідальні особи від міської ради та громадських організацій.
«Вважаю твердження, що влада повинна робити щось для молоді, є застарілим. Працювати потрібно не лише для молоді, а й спільно з молоддю. І наша зустріч - цьому підтвердження. Виконавчі органи міської ради у тісній співпраці з молодіжними організаціями та депутатським корпусом працюють над активізацією молодіжного руху в Тернополі», – зазначив Сергій Надал.

Немає коментарів:

Дописати коментар