неділю, 8 червня 2014 р.

Проект «Ціна держави»

Фонд Східна Європа запрошує громадські організації до співпраці в рамках проекту «Ціна держави», що реалізується ФСЄ спільно з СASE-Україна за підтримки Європейського Союзу.
Метою проекту є залучення широкого кола громадськості, ЗМІ, організацій громадянського суспільства (ОГС) до моніторингу державних фінансів та процесу формування державного бюджету.
Для цього планується сформувати платформу із зацікавлених ОГС та ЗМІ – неформальне об’єднання, що матиме на меті консолідацію зусиль громадськості у сфері моніторингу державних фінансів.
Запрошуємо Вашу організацію прийняти участь у даній платформі.


Установча зустріч платформи та презентація проекту для організацій громадянського суспільства та ЗМІ відбудеться 16 червня 2014 року в Києві. Учасникам, які приїдуть з інших регіонів, будуть компенсовані витрати на проїзд.

У разі Вашої зацікавленості просимо надсилати мотиваційні листи довільної форми, що включатимуть опис мотивації щодо участі у проекті, коротку інформацію про організацію, контакти. Також просимо зазначити, чи планує представник організації взяти участь у заході 16 червня та надати його контактні дані.

Мотиваційні листи просимо надсилати на адресу: oshavarova@eef.org.ua до 10 червня 2014 року. Тел.: (044) 2003826.

Більше детальна інформація додається.

Будемо вдячні за поширення даної інформації.

З повагою,

Ольга Шаварова

Координатор програм
Фонд Східна Європа
вул. Саксаганського, 83, 3-й поверх
01033 Україна
Тел./факс: (044) 200-38-24, 25, 26

Немає коментарів:

Дописати коментар