четвер, 19 червня 2014 р.

Зберуть кошти на потреби батальйону "Тернопіль"

Частину коштів, яку отримають від проведення фестивалю «Файне Місто», передадуть на потреби батальйону «Тернопіль». Таким чином було вирішено допомогти нашим воякам і підтримати їх не словами, а діями.

-          Ми зустрілися з командиром батальйону "Тернопіль", де були представлені нам першочергові потреби батальйону. На сьогоднішній день основною проблемою підрозділу є катастрофічна нестача бронежилетів. Закупівля одного такого бронежилета обходиться приблизно у 4000 грн. Відповідно, нами прийняте рішення, що частина грошей, зібраних від проведення фестивалю, буде передана нашим військовим, - прокоментував один із організаторів фестивалю Володимир Пасяка.


Також перед сценами поруч з волонтером фестивалю буде встановлено спеціальні бокси для збору пожертв. Всі зібрані кошти будуть витрачені безпосередньо на потреби  батальйону.

-          Кожен в нашій державі виконує свою функцію: одні воюють заради України, інші творять заради України. Фестивалем, ми разом з вами творимо велику справу, зарадити тих, хто захищає нашу Вітчизну, - каже Володимир Пасяка. 

Немає коментарів:

Дописати коментар