неділю, 15 червня 2014 р.

Бізнесмени утворюють асоціацію

13 червня представники Громадської спілки «Рада бізнесу Тернопілля» провели переговори із представниками активних позапартійних громадських організацій різних міст України у Львові.

В ході зустрічі було покладено початок створенню «знизу» загальноукраїнської асоціації громадських організацій бізнесу – присутні обговорили демократичні принципи та форму єднання з метою захисту інтересів бізнесу від корумпованої системи влади.


Також радилися щодо ефективності громадського контролю за владою та створення органу із функціями підготовки загальноукраїнських законодавчих ініціатив по розвитку в Україні якнайсприятливішого середовища для розвитку бізнесу.
-       Приємно, що на переговори, окрім інших, прибули також представники південно-східного регіону: із Дніпропетровська та Дніпродзержинська, - каже голова Громадської спілки «Рада бузнесу Тернопілля» Віталій Сороколіт.
До слова, тернопільські підприємці, зокрема Громадська спілка «Рада бізнесу Тернопілля», увійшли в число засновників всеукраїнської асоціації громадських організацій бізнесу.

Немає коментарів:

Дописати коментар