середу, 18 червня 2014 р.

Українська призма: співпраця України з міжнародними організаціями

Регіональне Представництво Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні і Білорусі проводить конференцію з метою представити серію нових досліджень, підготовлених незалежними експертами у галузі міжнародної політики, та організувати дискусію щодо побудови відносин Україною з міжнародними організаціями.

10 експертів проаналізували поточний стан співробітництва України з такими організаціями як: Світова організація торгівлі, Світовий банк, Міжнародний валютний фонд, Європейський банк реконструкції та розвитку, Європейський інвестиційний банк, Енергетичне співтовариство, СНД, Митний Союз, ГУАМ, ОЧЕС. Були виявлені промені та сенситивні місця співпраці, а також розроблено рекомендації для української влади щодо оптимізації кооперації.
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Конференції «Українська призма: співпраця України з міжнародними організаціями», яка відбудеться 26 червня 2014 р. в м. Київ з 9.30 до 14.00 (готель «Русь», вул. Госпітальна, 4). Програма конференції додається.
Просимо Вас до 23 червня 2014 р. підтвердити участь у конференції за електронною адресою: maria.koval@fes.kiev.ua чи тел. 044-234-00-38   (контактна особа – Марія Коваль).
З повагою, Геннадій Максак,
координатор проекту "Українська призма"

Немає коментарів:

Дописати коментар