понеділок, 4 грудня 2017 р.

ІІ Національна правозахисна НЕконференція

Уже вдруге із часів Євромайдану у Києві розпочне роботу Національна правозахисна НЕконференція.  Більше сотні людей, серед яких - представники громадських організацій із Києва та регіонів, органів державної влади, а також міжнародних структур, збираються для осмислення та пошуку відповідей на актуальні виклики, які постали перед Україною та світом. 


  Захід проходить у форматі майстерень, максимально створюючи умови для обговорення конкретної проблеми та напрацювання пропозицій для її вирішення.   Окрім обміну думками НЕконференція ставить собі за амбітну мету скласти топ-12 ідей, які б мали складати правозахисний порядок денний на наступний рік. Усі вони будуть презентовані на підсумковій сесії заходу.

НЕконференція буде тривати з  9 по 10 грудня,  та складатиметься з 16-ти панелей. Які будуть присвячені найактуальнішим проблемам в  Україні та напрямкам роботи  правозахисної спільноти у 2018 році.   

Ваш внесок буде особливо цінний для ефективного виконання поставленого перед учасниками майстерні завдання та визначення напрямків роботи для правозахисної спільноти у 2018 році.

Час:     Початок 9  грудня о 12:30
Закінчення 10 грудня о 15:30
Місце проведення:
Готель  “Русь” за адресою:  Київ, Госпітальна 4.

Для підтвердження участі Вам необхідно зареєструватись за наступним посиланням:https://goo.gl/forms/DlfrcPQL3qynVRSR2 (воно також вказане у запрошенні) до 20:00, 5-го грудня. А також, написати на e-mail: ccl.org.ua@gmail.com ,чи Ви плануєте бути з нами на окремих секціях чи всі два дні

У разі будь-яких питань радимо звертатися до Яни (067-568- 78-76) чи Ксенії (096-580-55-00).
Чекаємо на Вас :)

Немає коментарів:

Дописати коментар